<<Geri
Domates Kurusu
 

Mevsminde doğal domateslerin ikiye bölünüp içine bir kaşık tuz koyularak kurutulması ile elde edilen kuru domatesler yaz kış çok pratik ve çok lezzetli yemekler yapmanıza  yardımcı olacaktır.

15 dakika haşladığınız kuru domatesleri ister salatanıza ister et tavuk sotenize ilave edebilirsiniz, istersenizde sarımsak ve kekik ile yaptığınız zeytinyağlı sosunuzda 2 saat marine ederek tabaklara servis edebilirsiniz,ayrıca gene haşladığınız domatesleri sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine zeytinyağı ve tane kimyonla meze yapabilirisniz. 

 
 
SAMANDAĞ BİBERİ

SAMANDAĞ BİBERİ SİPARİŞİ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 
 
   
 
 
 
 
Ana Sayfa | Ürünler | Hakkımızda | Şubelerimiz | Galeri | Antakya | İletişim

Adres : İzmir 2 Cad. 47/A Kızılay / ANKARA    Tel : ( 312 ) 417 43 65    E-Posta : info@firik.com.tr

Tüm Hakları Saklıdır ©2010 Firik
Yazılım & Tasarım   idea3